Recept na výbornou domácí zmrzku☻

22. června 2009 v 18:30 | kamča |  recepty
Jahodová

Pro 4 - 6 osob budete potřebovat:
  • 400 g jahod
  • 250 ml šlehačky
  • 2 bílky
  • 100 g krystalového cukru
  1. Jahody umyjeme, osušíme, zbavíme stopek a rozmixujeme je s krys. cukrem na hladkou hmotu.
  2. Šlehačku ušleháme dotuha a zvlášť vyšleháme i bílky. Obě hmoty pak střídavě vmícháme do rozmixovaných jahod. Směs naplníme do kovové nádoby, přetáhneme potravinovou fólií a necháme zmrazit. Trvá to asi čtyři hodiny. Během mražení po půlhodině promícháváme.
jahodová zmrzlina
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama